2011. március 19., szombat

2011. március 18., péntek

Cinquantamila lacrime

senza sapere perchè...

E grazie per tutto e per tutti! Sono passati gia tre anni con moltissimi sorrisi:) Speriamo che sarrano molto di piu!

2011. március 17., csütörtök

Várakozás, álmodozás:)

Talán a néhány hét múlva érkező kisember is fog ilyesmiről álmodozni:) (hasonlóan csíkosba öltöztetve:))

2011. március 8., kedd

Páratlan nők

Nemrég olvastam a Nők lapjában, hogy az olvasók kiket tekintenek - különböző kategóriákban - az évtized nőinek. Elgondolkodtam én kire szavaznék - hétköznapi nők, saját barátaim, ismerőseim, azaz hús-vér nők közül. Úgyhogy kidolgoztam a saját kategória és osztályozási rendszerem! Aranyszobrocskák nem járnak vele, de - kivétel nélkül - rajongás, napi mosoly, barátság stb. garantáltan!

A Harcos kategóriában anyukám és nagymamám biztosan elvinné az első két helyet: a legerősebb emberek akiket ismerek, példátlanul sok mindent kellett már legyőzzenek, ám a mosolymentes szomorúság így sem volt jellemző rájuk.

A Talpraesett kategóriában Kuni, Kata és Hanna kapnák a pódiumos helyeket. Akiken mindig csak ámulok és bámulok, hogy minden nyavalygás és panasz nélkül az élet minden helyzetéből kimásznak, talpra állnak, mennek tovább, és mindig minden helyzetben van humorérzékük.

A Színes élet kategóriában Tüncc és M. Orsi barátnőm inkasszálják a kitűntetést: színes, izgalmas, kalandos, hátborzongató, meseszerű élet van az egyik jelenében és jövőjében, a másik közel és távolabbi múltjában.

A Páratlan és állandósult lelki támasz kategóriában megosztott első díjat kell adnom! Minden barátnőmnek jár a kitűntetés! Az I. díjasok pedig: Magyariné, Annácska, Margó kisasszony, Nándi édesanyja, Katalány, Meskó, Orsik, Bea! Akik évek óta viselik a velem való barátkozással (esetenként!) járó komplikációk és labirintusok bogozásának nehézségét. És még ezt is tudják odaadással csinálni:)) Hihetetlen!

A Le a kalappal kategóriában díjaznám az egyik (anyukámkorú!) kolléganőm, akit kiváló szakembernek, nagyszerű pedagógusnak, kiegyensúlyozott embernek tartok. Ezüsttel pedig a boszorkánykonyha-tulajdonost, aki elkápráztató energiával, kreativitással süt-főz-nevel-tanít és még sok minden mást csinál.

És természetesen számomra Példaképek MINDANNYAIN, az "ilyen szeretnék lenni én is" kategóriámban szerepelnek, vagy valamikor, valamilyen okból, tettből kifolyólag voltak, lesznek ott!

Boldog nőnapot mindannyiuknak! És minden nőnek, aki általában szemlézget a napi mosolyravalók közt!

2011. március 3., csütörtök

Hová szakadjak...?























aztán végülis ez lett....