2009. augusztus 7., péntek

nemek és igenek


amikor felteszik a nagy kérdést...

tudod a választ. igazából mindig is tudtad. valójában szükségtelen is a kérdés. ő is tudja. de szeretné hallani a választ. és te is szeretnéd mondani.

de az igen nem. vagyis nem konformálódás.

és nem ettől lesz egyensúly az univerzumban. de akkor is igen. természetesen. tusakodás nélkül. elbizonytalanodás-mentesen.

3 megjegyzés:

Névtelen írta...

Nagyon helyes, tessek csak ugyesen felzarkozni, kiprobalni, hogy milyen minimum 12 oran at mosolyogni es szepelegni es ezer millio puszit adni es kapni, stb. stb.
S ismet, s megint, s allandoan bebizonyosodik, hogy a kicsinek is igaza van - foleg a nagy dolgokban. Megmondtam, hogy jo minositest kapsz a vizsgatanitasra, az erettsegire, az allamvizsgavedesre, a disszertaciora, a doktori vizsgara, s kb ennyi szakmai teren. Aztan meg ne is folytassam - de folytatom:) - a kulalak, a megfelelo szellemi-lelki tars. Mind mind megmondtam. Persze idokeret nelkul, de akkor nem lenne ennyire de ennyire charming most.
Egyszer s mindenkorra el kellene kezdeni hinni abban, amit hugi mond.
Ezer millio gratula.
Tabi, indulasbol tudtam, hogy te vagy az igazi. Persze Orsi is, de en is:)

Hugi

Aliz írta...

Igen! :)
Úgy látszik mindennek eljön az ideje csak türelmünk kell legyen kivárni.
Tudtam, hogy a Jóisten nem fog társ nélkül hagyni egy ilyen színes és állandóan sugárzó egyéniséget!
Gratulálok!

Aliz

Orsi írta...

Köszönöm Aliz! Én is mindig ebben reménykedtem... És erre (érzés, személy, hétköznapi boldogság stb.) igazán érdemes volt várni!!!:)