2010. november 10., szerda

a nagy visszatérés

Még mindig tart az ősz. Hó és hideg nélkül. És mármár ismét fontolóra lehet venni a bicajozást. Merthogy felszabadult sok sok óra, délután és hétvége. Kész! Nincs több alibi! (Csak a szokásosak:) ) Az alibi tárgyáról nem illendő kérdezősködni, mivel babonás a válaszoló. Stand by állapotot hirdettünk. Imádkozás és dolgozás. És vejtingelés. És enticipejtingelés:) Mert az adminisztrációs gépezet beindult. És most már nincs igazán amit tenni. Csak várni és megkeresni az elvarratlan, félbehagyott, meg sem kezdett szálakat, és úgy tenni, mintha az elmúlt félév mázsás gondjai valamelyik üres szoba kitakarításával lomtalaníthatók.
Tervek? Szokás szerint: számtalan. Még az idén legalább egy pestiestezés, egy világrajövetel-üdvözlés, talán egy ikeázás, egy kocsmatúrázás, legalább egy sízés, egy generál nagytakarítás, két Kolozsvárosozás, két szülinapozás, legalább két házibulizás, három lélek szent falvának látogatása, pár kártyaparti, néhány leánykodás, és természetesen soksok bloggerkedés:)

2 megjegyzés:

Siko Margit írta...

Jaj de Orsi neha olyan nyelvezetet hasznalsz h el kell gondolkodjak rajta mit is akarsz,hat sok szep napot es azokra a napokra amelyek nem kellemesek erot.

Orsi írta...

:) Köszönöm! A jókívánság mindig érthető és mindig jöhet még egy belőle! Az új családi felálláshoz Nektek is hasonlókat kívánok!