2008. szeptember 21., vasárnap

Femili míting



Kell egy apropó. És összegyűl a család. Szeretem a jó és nagyon jó apropókat. Július végén például nagymamánk 81. születésnapja alkalmából futottunk össze.

A legjobbak és legkedvesebbek viszont az esküvők. Ez alkalommal Sikó mama második legnagyobb unokájá nősült. Tizenhármunk közül Lóri a negyedikként kötelezte el magát. És ez is egy igen jó választás volt:)

Ha jól számolom az elkövetkező évtizedben még 9 ilyen vár ránk. Remélhetőleg nem több:) És nem kevesebb! A következő talán 2oo9 július 25.-én lehet. Be aware!
















Szívesen osztoztunk az örömben, a buliban, és főleg a marcipán tortán:) Hiányoztak a távoliak, de a következőre őket is várjuk! A nem mindennapi gyűjtemény két legfiatalabb tagját is Zsófi és Salomé személyében!

















Örülünk, hogy belevágtatok!!!

3 megjegyzés:

Siko Margit írta...

A sorrend össze kavarodot egz kicsit igaz az nem baj de azer,, igyekez,,..no ha bar ez a jövö titka.

Orsi írta...

Bizony:) No dehát talán ez egy nem lekéshető vonat. Legalábbis remélem. Még egy darabig örülök a többiek révbe érésének:)

Névtelen írta...

A "masik fel"unk elobb vagy utobb jeleneset teszi, ami majd idovel - kinel hamarabb kinel kesobb - hazassagi musorral zarul. Ez nem tobb mint formasag, tarsadalmi/szuloi megszoritas. A hazassag egy olyan vonat, ami mindig kozlekedik, barmilyenek is a kozlekedesi viszonyok. Mindig van varjta meg egy hely es megall, amikor csak elhatarozzuk, hogy felszallunk ra. Elhatarozzuk sajat akaratbol es elkepzelesbol, mert annak ellenere, hogy mindig elerhetok az egyes vagonokon belul a szekek, ha felultel mar nagyon nehez, komplikalt es fajo a leszallas. Ezert jo es ajanlott a fontos esemenyek beeresi idejet kivarni, bevarni. A jo dontesekhez ido kell.
Hugi