2009. szeptember 23., szerda

üzenet

amit küldeni szokás. és amit kapni is. írva, vagy iratlan módon, hagyományos avagy virtuális uton. ami egyértelmű, de kódolt is lehet. ami egyformán predesztinált megértésre, elértésre, félreértésre. amire számítanak, vagy ami váratlanul érkezik.

az Üzenet megérkezett. kellett néhány nap, amíg valós mondanivalója, esetleges célja körvonalazódni látszott a címzett számára is. azóta is örül, hogy volt bátorsága a feladónak válaszolni. (!)

rövid üzenet volt. keveset mondott. keveset is akart mondani. nem sejthette a feladó sem, hogy egy rövidke, talán sokféleképp dekódolható kommunikációs csatorna-tartalom mekkora hatalommal és meghatározó erővel bír. vagy talán nem is az. mindenképp az üzenet érdeme az első lépés. jó lépés! bizony:)

365 nap alatt sok más üzenet vándorolt. laptopról laptopra, telefonról telefonra, szemtől szembe, kézből kézbe... de még mindig gondos őrizet alatt van tartva a kedves-kedvenc első. Greenwich-pont egy közös élet számára, talán bizonyíték arra, hogy tényleg megtörtént mindaz, amit elindított.

Nincsenek megjegyzések: